View this page in English

Welke Diensten?

Sales & Marketing Consultancy

Heeft u behoefte aan een specifieke marktstudie, ondersteuning in het ontwikkelen van een groeivisie of het maken en uitvoeren van een strategisch marketing plan ? Diamond Insight biedt een scala aan verkoop en marketing ervaringen in B2B omgevingen. We kunnen in de directe vraag voorzien maar ook in combinatie met trainingen en technieken om de effectiviteit van de organisatie te verbeteren. Hierbij maken we gebruik van technieken en methodes die zich reeds bewezen hebben. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om trainingen en workshops te geven in samenwerking met gespecialiseerde partners.

New Business Development Consultancy

Bent u op zoek naar internationale uitbreiding of wilt groeien in nieuwe strategische markten ? Diamond Insight heeft een track record met buitengewone resultaten in het onderzoeken en realiseren van nieuwe bedrijfsactiviteiten of samenwerkingen. Wij helpen u met het analyseren en bepalen van de beste opties voor nieuwe markten, nieuwe landen, nieuwe toepassingen, nieuwe producten, nieuwe samenwerkingen en andere mogelijkheden om meerwaarde aan zowel uw bedrijf als uw klanten te bieden.

Interim Management

Er zijn vele redenen waarom er aan interim management diensten behoefte kan zijn. Meestal niet op een gewenst moment en doorgaans ontstaat er een open positie dat niet meteen kan worden ingevuld. Het kan best even duren voordat een geschikte vervanging is gevonden, gedurende deze periode blijven belangrijke taken dan vaak liggen. Ook kan er behoefte zijn aan tijdelijke specifieke expertise. Diamond Insight biedt direct beschikbare commerciƫle praktijkervaring en kennis om verkoop en marketing gerelateerde posities op te vullen bij ondernemingen in B2B markten.

Business Coaching

Business coaching gaat om het scherp houden en helpen groeien van u en uw bedrijfsresultaten om buitengewone resultaten te realiseren. Deze groeigebieden zijn zowel op het gebied van persoonlijke effectiviteit, de manier waarop u onderneemt als ook de resultaten die worden geboekt. Business Coaching helpt meer uit uw tijd, middelen en investeringen te halen. Hoewel business coaching vaak wordt toegepast als het minder goed gaat met een onderneming, het is even zo van waarde om succesvolle ondernemingen op een nog hoger plan te krijgen. Diamond Insight biedt ondersteuning met coaching on-the-job of middels inzet van professionele coaching partners.